Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Βρε, καλώς τα παιδιά!!!

Μάθαμε πως οικολο-ψαχνόμαστε και πλάκωσε και το Κόμμα των Ελλήνων Κυνηγών (Κ.Ε.Κ.).
Τους θυμόσαστε;
Είναι αυτοί που εμφανίστηκαν κάποτε σε Ευρωεκλογές (1990) και μετά εξαφανίστηκαν. Στις προηγούμενες βέβαια, αν και δήλωσαν την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν την ψήφο του Ελληνικού λαού, δεν πρόλαβαν τις προθεσμίες στο Πρωτοδικείο!!! Τέτοια πολιτική υπευθυνότητα και αξιοπιστία! Τώρα κάτι κακεντρεχείς φήμες, που τους ήθελαν να υπέκυψαν στις πιέσεις του Δικομματισμού και γι΄αυτό δεν κατέβηκαν στις εκλογές ελέγχονται ως αναληθείς, πιθανόν προερχόμενες από πεμπτοφαλαγγίτες οικολόγους, που είχαν "φωλιάσει" στο κυνηγετικό κίνημα.
Αφού διατυπώνουν άκρως πολιτικές απόψεις όπως :
"το κυνήγι είναι απόλυτα συμβατό με το περιβάλλον, γιατί καρπωνόμαστε το θηραματικό περίσσευμα",
"οι πολέμιοί μας... περί άλλων τυρβάζουν, αντί μα ασχολούνται με τα πραγματικά και ουσιώδη προβλήματα του περιβάλλοντος",
"εάν στο Γαλαξία μας υπήρχε διαπλανητικό νοσοκομείο τότε ο πλανήτης μας θα έμπαινε στην εντατική",
"η κάθοδος του Κυνηγετικού κινήματος ... ήταν επιτακτική ανάγκη αντιμετώπισης της οικολογικής υστερίας" (Κυνηγετικές Ειδήσεις τχ. Ιουνίου)
η συντονιστική επιτροπή του Κ.Ε.Κ. ανακοίνωσε την πρόθεση του κόμματος να μετάσχει στις επόμενες Ευρωεκλογές.
Είναι γεγονός ότι το δικομματικό σύστημα περνάει δύσκολες ώρες. Η κρίση στα κόμματα εξουσίας παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι φωνές διαμαρτυρίας πληθαίνουν. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την αυξανόμενη τάση αμφισβήτησης των δύο μεγάλων(;) κομμάτων.
Τί λέτε; Θα προλάβει το Κ.Ε.Κ. αυτή τη φορά τις ... προθεσμίες ή θα βρει άλλο τρόπο να βοηθήσει τους εκπροσώπους του δικομματισμού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: