Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Δείγματα και ... δήγματα

* “Ένας αιώνιος πόλεμος δεν συνιστά ποτέ και για κανέναν πραγματική εναλλακτική λύση. Το γεγονός όμως ότι οι Ταλιμπάν, όπως φημολογείται, πρότειναν στην συνάντησή τους με εκπροσώπους του Καρζάι να διώξουν τις τελευταίες εκατοντάδες αγωνιστές της Αλ – Κάιντα ακούγεται σαν μπίζνες του τύπου: Διώξτε εσείς τους Αμερικανούς και διώχνουμε και εμείς τον Οσάμα Μπιν Λάντεν”. (Berliner Zeitung)

* Ποιος είπε ότι ο πρωθυπουργός δεν παρακολουθεί τους καημούς και δεν ικανοποιεί τα αιτήματα του λαού; Μετά την έκκληση της κ. Στέλλας Μπεζαντάκου ο κ. Κ. Καραμανλής πήρε τον κ. Δαϊλάκη ξανά στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Όχι, για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη.
* Που τρύπωσαν όλες εκείνες οι ηλίθιες τεχνοκρατικές φάτσες, που μας είχαν ζαλίσει τα “ούμπαλα” με τις ανοησίες τους περί υγιούς ανταγωνισμού, αυτορρύθμισης της αγοράς και ανάπτυξης, που μας επιφυλλάσσει η ελεύθερη οικονομία;
* … την ώρα που Ευρώπη και Αμερική κρατικοποιούν Τράπεζες και άλλα ... ευαγή ιδρύματα, ο κ. Χατζηδάκης πουλάει στους ιδιώτες ΟΣΕ, Ολυμπιακή κλπ. υπερασπιζόμενος τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τέτοιος ΙΔΙΩΤΗΣ!!!
* Να δω τον Αλογοσκούφη υπέρμαχο των κρατικοποιήσεων και … τι στον κόσμο!!!

* ΠΡΙΝ 25 χρόνια περίπου, το ΠΑΣΟΚ είχε κοινωνικοποιήσει πολλές προβληματικές επιχειρήσεις, τις οποίες έδωσε πίσω στους ιδιώτες, μετά την “εξυγίανσή” τους. Δίκαια λοιπόν Μπους, Μπράουν, Μέρκελ, Σαρκοζί και λοιποί αναφωνούν : “Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: