Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Κυβέρνηση Βα(λ)τοπεδίου

Με φόντο τις αντιδράσεις στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο του κ. Αλογοσκούφη και την κατάρευση του δικομματισμού στα νέα δημοσκοπικά ευρήματα μεταβαίνει ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη.

“Στο Μέγαρο Μαξίμου, στον απόηχο της υποδοχής των φορολογικών μέτρων, επικρατεί έντονος προβληματισμός για τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του υπουργού Ναυτιλίας Γ. Βουλγαράκη. Το κλίμα για τον υπουργό είναι ιδιαιτέρως βαρύ και κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. δεν απέκλειαν χθες τη νύχτα την αποπομπή του”. (εφημ. Καθημερινή)

Και να ήταν μόνο αυτό!
Νέα αιχμηρή παρέμβαση Τατούλη κατά της κυβέρνησης με στόχο αυτή τη φορά το Θόδωρο Ρουσόπουλο. Ο «αντάρτης» βουλευτής καλεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να παραιτηθεί από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου λόγω ηθικού ασυμβιβάστου που –όπως υποστηρίζει - δημιουργεί η επαγγελματική δραστηριότητα της συζύγου του, Μάρας Ζαχαρέα ως εκδότριας και συνιδιοκτήτριας media.
Αιχμές κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου άφησε μιλώντας «Στο Κόκκινο» και ο βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος.
Αν σε αυτά προσθέσουμε την ιστορία με τη νέα περίεργη απόπειρα αποχαρακτηρισμού υδροβιότοπου στο Μετόχι Ξηροποτάμου Χαλκιδικής με άμεσα εμπλεκόμενη για μία ακόμη φορά τη Μονή Βατοπεδίου και τη βαριά και ανθυγιεινή ατμόσφαιρα, που επικρατεί στα υπουργεία της κ. Πετραλιά και του κ. Στυλιανίδη, το ήδη τεταμένο πολιτικό κλίμα τείνει να καταστεί εκρηκτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: